Азбука со Тео и Мина – буквата О

О ја има во облакодер 
во облак и во компјутер
во октопод и во оса
во нос, уво, око, коса
во овца, овен и волк
во колено и во колк
во Оливера, Оли и Горан
во пошта, хотел и ресторан. 

Каде уште О се крие?
Објаснете сега вие!Текст: Бела Роси; илустрации: Свага; дизајн: Чудна шума; препев: Билјана Црвенковска

Сите права се задржани.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s