Чуден дедо Мраз – во Чудна шума

Нова година на повидок, нова рубрика. :) Рубрика насловена - „Чудношумци“. Идејата зад рубриката - претставување на суперкул ликови што пишуваат, цртаат и измислуваат ултрајаки работи за деца. :) Почнуваме…