Велигденски активности (направете сами)

од Наташа Костовска

Како да направите сами: 1. Велигденско дрвце; 2. Пиленце од јајце; 3. Слатка шарена кокошка; 4. Коковче – држач за јајце погледнете во активностите на илустраторката Наташа Костовска.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s